Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • sasfiok
    Sziasztok!
    Meg lettem szólítva, így megpróbálok válaszolni. A régi rendszer egyre nagyobb terjedelmével már nagyon kezdett áttekinthetetlen lenni kezdve attól, hogy minden egyes játékot min. négyszer kellett beírni különböző oldalakra. Felsorolásként tudtam volna frissíteni, de én ennél sokkal jobbat szeretnék csinálni, ahol átjárhatóság a fő szempont. Ezért úgy gondoltam, hogy megpróbálom adatbázis alapúvá tenni az egészet ami hogy ha sikerül, akkor rengeteg olyan új dolog lesz benne, ami még interaktívabbá, még rendezettebbé teszi a szerkezetét. Nem beszélve arról, hogy az azonnali hozzászólások, cikkek által sokkal dinamikusabbá lehet tenni a honlapot. Meg lehet csinálni azt is, hogy, hol tart egy-egy fordítás, ki csinálja, kinek lehet besegíteni, esetleg letölthető lesz pár mondatos text állomány, amibe bárki beszálhat mint külsős fordító. Még sok egyéb új dolog lesz, természetesen az évszázados lemaradásomat igyekszem bepótolni, nem beszélve a sok lyukról, ami szinte tátong a jelenlegi verzión. Hamarosan egy teljesen megújult honlapot böngészhettek majd, remélem nagy örömötökre, hogy a legteljesebb játékmagyarítás gyűjteményt böngészhessétek szinte naprakészen.
    sasfiok