Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Methos: Kicsit el vagyok havazva... Úristen mi volt tegnap...!
    Kezdjük ott, hogy meg kellett csinálni egy régi számítógépet... (Celereon I 466MHz, 128MB (133) RAM, 20GB Maxtor, S3 Trio3D2X ...) Majd' szét vetetett a düh!
    Hihehetetlen tetű lassú volt a gép...!
    Volt az (egyetlen partícióra formázott!!!!!) vinyón 3 és fél GB-nyi anyaga a srácnak (igen, nem csak a Nők lehetnek hülyék a PC-khez! ) és azt meg is kellett mentenem...
    Acronis Partition Editor fel, vinyó 3 részre... feladat elvégzési ideje: cirka 1 óra
    Újraindítás után a több, mint 3 Gb-nyi anyag átmásolása egyik helyről a másikra... feladat végrehajtási ideje: 1 óra 23 perc!
    Operációs rendszer felrakási ideje (WinME kezdetben azaz tegnap, majd Win98SE ma): 1 óra... (2x)
    Office, képszerkesztő stb, el tudjátok képzelni: 4 óra...

Nem vagyok kezdő. Milliószór telepítettem már gépet. De ez mindenen túltett!
    Túlcsordulások, lefagyások, memóriahibák stb... majdnem széttéptem a monitoromat (mert ugye csak a ház került át hozzám)...

Ezek után, kissé megnyugodva, újra nekiálltam a Max Payne 2-nek. Immáron saját géppel.
    Úgy gondoltam, hogy egy nagyobb csomagot küldök - szövegeket ugye nem. Az első csomag várhatóan holnap megy. Tartalma a pályák (Part I: The Manor stb.) töltőképei lesznek.

Szövegek hogy állnak?

------------------------------------------
    .:i2k:.
    ------------------------------------------