Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm Jakuza!

De vigyázz, mert a végén még egy lapon említenek egyesek velem - az itteni főgonosszal...!
    Komolyan nem értem én ezt a magyar társadalmat! Ahogy ezt az internetes fórum-társaságot se!
    Bejönnek, kérnek, kérdeznek, megkapják, ami kell nekik (jó esetben megköszönik, de néha azt se) - ezzel nem is lenne nagy baj. Az ember ezt kis idő után megszokja, megtanulja elnézni nekik, hiszen sokszor nem ugyanaz az ember teszi ezt, mások meg nem okolhatók az előttük lévők miatt...
    Azzal már igen, ha vét az ember, akkor rögtön a nyakába ugranak 3-an 4-en és vérszagot érző agarkként, egymást igazolva leutálják azt, aki oktalanul hibázott - és azt már az első pillanatban korrigálni ígérte!

HJ: Igazad van a Szerződéssel kapcsolatban.
    A Szerződést én minden telepítőmben használom, és teljesen figyelmetlen módon ebben is bennehagytam.
    Mea Culpa.

Teljesen értelmetlennek ítélem meg a további ezen rágódást részemről. Ahogy a fordításoktól is elment a kedvem.
    Szerintem, a Játékosok 0.0 %-át érdekli, hogy egy ember mennyire törtető vagy sem, a lényeg számukra, hogy mihamarabb meglegyen a szeretett Játékuk fordítása, ingyen letölthessék, még mielőtt az újabb rész kijönne...!
    Gyerekes dolog újjal mutogatni olyan emberre, aki az elmúlt 3 évben, nem egyszer még a tanulmányait is kockáztatva (lásd szigorlat) fordítgatta a mások számára egy könnyed klikkel vinyóra letöltött, CD-re felírt és rögtön - "na ez is megvan!" alapon - elfelejtett anyagokat!
    Sehol sem írtam HJ-vel kapcsolatban "bűn"-t. Arculcsapást igen - ugyanis egy olyan embertől kaptam mindezt, akit azon kevesek közé sorolok az ide író emberkék csoportjában, kinek munkájára, véleményére mindig is adtam, adok.
    Mondom ezt annak ellenére, hogy - és gondolom, egy "igazad van HJ"-t vár tőlem - jómagam is nem egyszer felháborodtam, felhúznám magam, ha kemény munkám gyümölcsét mások pénzért, dicsőségért stb. árulnák, terjesztenék! - lásd #6602-es hozzászólást, amit most itt idézek, majd utána kitörlök - mert elveimmel ütközik:

sulio | tegnap 16:52 | Privát | Válasz | #6602

Meg vanak a 2001-2002-ben ki adot játékok magyarositásai. E-mail-t 16:00-tol 18:00-ig tudom fogadni.

Keserű a szám íze. Aki ezt nem érti meg - nos, azt jómagam nem tudom megérteni.

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync