Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Muszáj kiírnom magamból azt a mérhetetlen csalódást amit érzek - és szerencsére megtehetem, mert ez nem chat, amiben bárki megszakíthatja a gondolatmenetemet...
Próbálok sokkal higgadtabb lenni, mint alant. Ígérem, az is leszek - persze, ettől függetlenül nem szívom vissza a szavaimat.
Mindenki, aki legalább egyszer kapcsolatba került velem itt, az internet "sötét bugyraival" tarkított mezején tudja, hogy nem vagyok hazugabb ember, mint bárki más, aki megfordul itt...
Arculcsapásként érzékeltem HJ hozzászólását. De nem úgy, mint a bűnös, akire rábizonyítják - szándéka ellenére - a bűnét (azaz, egy olyan bűnösre, aki meg akarja úszni a társadalom egyes tagja(i) vagy a közösség ellen elkövetett bűntettét és ezért mindenre hajlandó s végül keményen rá kell ébrednie, ezt nem fogja megúszni), hanem egy naívan közjót cselekedni kívánó hétköznapi emberként, aki másokért (!), mások szórakozásáért (!) és másoknak (!) "dolgozik" [mert valljuk meg, kevés kivételtől eltekintve bizony a játékmagyarítás kemény szellemi, nem egyszer fizikai munka is - elég, ha a zsibbadó testre gondoltok] és nem szándékolt hibájáért pellengérre állítják, és egylapon említik a fentebbi bűnössel...!
Hát mi vagyok én?! Szerintetek ki az, aki szinte már mániákusan azt szeretné, hogy minél több magyarítás jelenjen meg ebben a kibaszott országban?! Szerintetek szükségem van arra, hogy lopással vádoljanak?! Szerintetek annyira hülye vagyok, hogy el akarom hitetni a magyar Játékostársadalommal, hogy a Chrome magyar hangjait ÉN készítettem??????
Be vagytok csavarodva?
Egy szaros varázslóval elkészített telepítőbe bele tudtok kötni, miközben a saját házatok táján nem tudtok körbenézni... ugye HJ!
Mert ez ugye nem törvénybe ütköző azáltal, hogy ott szerepel a "hivatalos" szó, igaz?
[idézet HJ honlapjáról:]
Chrome magyarítás:
A hivatalos magyar nyelvű kiadás szöveg fájljai. Nagy köszönet érte Greco-nak!
Mellesleg. Akitől kaptam a Chrome honosított verzióját, megkért, hogy ne hozzam nyílvánosságra a nevét, ugyanis könnyen megütheti a bokáját... de arra kért, én terjesszem azt, hiszen, sokan kérték a magyarított fájlokat.
A hab a tortán, hogy - naívan - azt gondoltam, hogy, ha már magyarításról beszélünk a Chrome esetében, miért ne oszthatnánk meg a többiekkel is azt, amink van...!?
Még arra is gondoltam, hú, de király lesz, a srácok hogy fognak majd örülni, hogy nem egyszerűen a szövegek (lásd Magyarítások Portál és HJ honlapja!), hanem a hangok is benne lesznek a magyarítás telepítőjében!
Cool ... Astrum Installer elindít.
Varázslóban Lisence és Readme elkészítve, fájlok egyenként berakva és a kész fájl feltöltve a frissített honlapra... és jön a pofon! Hoppá, elbasztad kisecsém... azt hiszed bevesszük, hogy te fordítottad a Chrome-t? Miért loptad el a hivatalos magyarítást? Miért a Te neved szerepel a telepítőben blablalbablalalal ... Aztán jön a hazugság meg ilyenek. Jó, hogy nem azonnal csalónak, tolvajnak, vagy ilyesminek szólítottatok már...!?
Na, gyorsan abbahagyom, mert még a végén megmásítom ígéretem, és gyalázkodni kezdek - Zagash nagy örömére, aki nagymestere a szavakon való lovaglásnak és a következő épkézlábnak hitt hozzászólásában majd alapos, szinte már pszichológiai magaslatokba ívelő elemzése végén közli velem a tutit.
Elegem van belőletek!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync