Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Hykao!
Köszi a tanácsot. Ez megnyugtat. Akkor marad a (telepítőbeli) szerződés alapos (jogi szempontból való) átnézegetése, kibővítése és átdolgozása. Hiába, haaldni kell a korral.
A felajánlásod és ötleted (non-profit önszerveződés) hihetetlenül jó ötlet! Ahogy annak idején Methos ötlete is az volt, azt se feledjük - hiába, azért az a 15 év, van esze a gyerkőcnek!
Bár, tény, kicsit naív, de hát mi is azok voltunk ebben a korban, nemde? 
Én benne vagyok mindenben, ami tovább konzerválja ezt a szinte már mániákus nmagyarítási hajlamot bennem!
Legyen szó internetes portálról, CD-melléklet szerkesztéséről, non-profit szervezet tagjává és fenntartójává avanzsálástól, asszoyn-elűző gürcölésről és nappali kialvatlanságokról...
A lényeg: ne hagyjuk már annyiban, hogy hülyére vesznek minket, ne hagyjuk, hogy sok órányi, napnyi, hétnyi munkánk csak úgy, semmivé váljon néhány meg-nem-fogalmazott jogi szakkategória miatt - miközben mások jól járnak!
Ne sikkadjon el persze a cél:
- legjobbakká lenni egy kényes területen, melyet játékhonosításnak hívnak. (Lásd: gagyi szinkronok stb.)
- nem feledni azt sem, hogy a legfontosabb a minőség, a felhasználó-barátság és közvetlenség (cégek esetében ez a legkényesebb dolog!)
Ha megnyerném a lottó (3.7 milliárd Ft) főnyereményét, biza' én sem totojáznék a felajánlások terén.
Addig marad a szellemi tőkém, időm, kedvem!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync