Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem pocskondiáztam senkit. Jelentkezzen rajtad kívül az, akit bántottam. Csak Te hiszed azt, hogy téged bántottalak... ó, te nagyságos Zagash! Lépj már a földre!
    Egyszerűen arról van szó - de ezt már közöltem - hogy nem leszek olyan, mint mások - és most itt például Te, aki magadra veszed mások bűneit (alá Jézus) - és nem fogok pénzt benyakalni a munkáimért.
    Szeretem magam diktálni a tempót, a feltételeket magamnak szabom meg, és oda teszem fel a fordításaimat, ahová akarom.
    Ezzel szemben Te mit tehetsz ezek után a Max Payne-el? Semmit. Jogilag az övék lesz. Nem lesz kiadható CD-n, és újságmellékleteken, site-okra nem tölthető fel... soroljam?
    Nekem EZ nem kell.
    Még akkor sem, ha - és ezt is tisztázzuk végre - pénzszűkében állok is.
    Akkor, GMiki-vel, jelképes jutalékot kaphattam volna, ami egyetemi éveim alatt nem jött volna rosszul.
    Azóta eltelt másfél év, és most már tudom, sosem tudnék magamra nézni, ha ilyen lennék.
    De, ha egyszer megváltozom, azt tudatni fogom - itt.
    És hagyjuk már a fenébe ezt az egészet.
    Csináld pénzért a dolgaid, senki sem szapul érte - legfeljebb, hogy bejelented és késik - és neked is jó, meg neked is jó. Közben pedig cipeld a válladon szegény, általam megtámadott fordítótársaid lelkiismeretét...

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync