Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Zagash
    És hozzátenném: Én nem 'olyan' vagyok, aki pénzért kínálja a honosításait és arra fejleszt, hogy minél vastagabb legyen tőle a zsebe, mert akkor nem fordítanék új játékokat és nem fordítanék Electronic Arts játékokat.

De ha már egyszer ígyis-úgyis ingyenesen letölthető lesz a fordítás, miért ne legyen ez a fordítás elérhető az EVM honlapjáról? A user attól még továbbra is ingyen jut hozzá.

És megmondtam már legutóbbi összeröffenésünkkor is, hogy engem Te ne támadj be, mert nem éri meg. És íme, egyszer csak minden előzmény nélkül újra fikázni kezdesz engem?

Bántottalak én valaha?
    Mondtam én rád olyat pl, hogy csaló képmanipulátor vagy?Már kezdtem ezt a szép bemutatkozásodat elfelejteni, de sajnos szomorúan látom, hogy a stílus megmaradt, csak most gusztustalan pénre hajtó szarházi lettem...

Jó lenne, ha egy kicsit elgondolkoznál, mielőtt hagyod, hogy az irigység felülkerekedjen a -valószínűleg sokkal értelmesebb- mentális tudatodon, Imyke...