Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnálom, ha magadra veszed. Egyáltalán nem neked szól a dolog. Eygszerűen egy szemmel láthatóan beinduló folyamatról beszélek, melynek eddig - ismereteid ellenére - nem voltam részese.
    Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy maradok a non-profit oldalon, miközben eszméletlenűl csábít a másik oldal is.
    Az, hogy Te azon az oldalon állsz, a Te dolgod.
    S hogy megint előveszed ezt a fikázás dolgot, ez csak bizonyítja.

Nekem csak egyszerűen jár az agyam, mert az is van, és arra gondoltam, mennyi pénzt tudtam volna az eddig projektjeim eladásából szerezni.
    Jöhetsz nekem azzal, hogy minőség ide-oda, akárhogy is vesszük, manapság már inkább a mennyiségre és az időre hajtanak a kiadók, ezzel együtt pedig a magyarítások (magyarítók) alig tudnak lépést tartani.
    De, ha már köztük is az alakul ki, hogy egyesek pénzért, míg mások ingyen, önzetlenül dolgoznak... a többit tessék csak elképzelni.

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync