Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • akyyy
    #56131
    újra resi.
    mivel a tört verzióval müködik a magyarítás, és átmásolva a steam könyvtárba sincs gond már (nem fagy ki), a következő lépés hogy megnézzem, van e ingame felirat az animációknál.
    szomoróan figyeltem meg, hogy nincs. Viszont ha átállítom németre (vagy más, nem angol nyelvre) a játékot, már van felirat.

    Megszereztem a nem HD változatot, igy már fel települ az ahhoz való magyarítás, és bár a játékban itt sincs felirat (angolnál), de a fordítok feliratozták a videókat (itt az animációk is, mint videófájlban vannak, és ehhez készült fordítás.)

    Szóval a kettőt kéne valahogy összefésülni: a HD változatnál ne az angolt alakítsa át magyar nyelvre, hanem pl a németet, mivel igy lenne felirat az animációknál.
    Az animációs feliratokat (gondolom a HD változatnál nem lettek lefordítva, hisz nem is volt mit ) is valahogy belerakni, hisz a fordítás már kész.

    Megoldható vajon-e?

    Végülis ha nem, akkor sincs gond, csupán a HD változat végigjátszása közben, ha jön egy ilyen animáció, meg kell keresni a megfelelő videó fájlt, és ott szépen megnézni magyar felirattal :D