Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Hunreal
    blackroy:

Kedves blackroy!

Már előttem is leírták, de szerintem félreértés történt és elbeszéltetek egymás mellett. Itt véleményem szerint, szó sem volt átverésről vagy más dologról, az infó félrement, van ilyen, még velem is előfordul. :)
    Szerintem azzal nem mondok újat, hogy rengeteg hazai játékos hálás neked az önzetlen munkádért, és sokan szomorúan vennék tudomásul, hogy kiszállsz. Negatív emberek mindig is voltak és lesznek, ezzel nem lehet mit kezdeni. A legjobb megoldást Lajti említette: Le kell szarni, nem kell vele foglalkozni és minimalizálni kell az információ-kiadást. Én se foglalkoznék pár agyhalott kérdésével/negatív véleményével. Arra ott van a közösség. Magyarítások.info-n ez már elkezdődött és ha nem is 100%-os hatékonysággal működik, de legalább már valami megmozdult.
    Állj meg most egy pillanatra, fújd ki magad, gondold át és várunk vissza! ;)

EVIN:

Most jutottam el csak a Quantum Break játékhoz. A magyarításoddal játszom természetesen! :) Kb. a negyedénél-felénél járhatok a történetnek. Ha végigjátszottam, akkor szeretnék egy kis donate-et adni. A weboldaladon kerestem a paypal vagy patreon linket, de nem találtam. Megtennéd, hogy megosztod velem? :) Köszönöm!