Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Evin
    Első és legfontosabb, minden olyan fordító számít, aki igényes fordítói munkát végez! Így te is! Nem is értem, honnan ez a "egy fordító ide vagy oda nem számít" baromság.

Nem értem miért a kiborulás, bár ahogy olvastam, ezzel nem vagyok egyedül. Az írásodat követően cserélve lett a link, és a te oldaladra mutat. Mindenkinek kérése szerint szoktuk módosítani a fordításához tartozó adatokat az MP-n, ha az illető kéri.

Nem fogok találgatásokba bocsátkozni, miért kerülhetett ki az MP-re a fordításod a kérésed ellenére. Sajnos nem tudunk minden fordítást nyomon követni, és mivel legfőképp a közösség információira támaszkodunk, lehet, valaki bejelentette.
    (Mivel az oldalon jelenleg nincs se reklám, se semmilyen termékmegjelenítés, az oldal fő célja, ahogy szerintem a megalakulása óta mindig, a fordítói- és játékos közösség támogatása, nem pedig a látogatottság.)

A követelőzőkkel, billentyűhuszárokkal pedig nem szabad foglalkozni!

De akkor (csak nincs szomorú arccal)