Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
blackroy #55942 Sziasztok!
Hozzászólnék én is a dolgokhoz, ha már pellengérre kerültem a Wolfenstein 2 magyarítás kapcsán.
Itt a magyarítással kapcsolatos DISCORD levelezés. Akit érdekel nézzen bele. Régi vágású/nevelésű vagyok, az adott szó nekem számít.
Hiszti, sírás és egyéb lekicsinylő jelzők. Sajnos ez nem az. Mérlegeltem, hogy mit vesz el és mit ad egy fordítás elkészítése. Szerintem igen is fontos a visszajelzés, mert akkor tudod, hogy amit csinálsz az jó-e vagy rossz.
A jelenlegi helyzet az, hogy az egyik oldalt rászánom a szabadidőm nagy részét egy projektre, a másik oldalt pedig felhasználók 95%-a követelődzik, okoskodik, megmagyaráz, esetleg még ki is oktatja a fordítót és ezt személyeskedő, sértő stílusban. Olvassatok vissza, szinte már csak erről szól ez a topik. Erre most még rájött az MP húzása, amivel -gondolom az oldal látogatottság megtartása bármi áron - a magyarításom egy névtelen, személytelen linkgyűjteménybe került. Ez volt az utolsó szög. Kinek kell ez? Nekem már nem.
A Mafia 2 Definitive Edition magyarítása elkészült. Jó játékot.
A magyarítás elérhető a megújult MAFIA HUNGARY - A MAFIA játéksorozat magyar portálján.
Egy darabig nem fogok készíteni több PC játék magyarítást, mert rendesen elment tőle a kedvem. Tudom, hogy az itt lévő/élő "kemény magnak" egy fordító ide vagy oda nem számít - és lehet, hogy igazatok van. PEACE
Utoljára szerkesztette: blackroy, 2020.06.02. 18:28:05