Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Baker1
    Sajnos az igénytelenség világát éljük. Minden jó az embereknek, ami igénytelen s nem pedig stílusos, egyedi. Vállalkozóként elég sok mindent kipróbáltam és azt vettem észre, hogy ami igényes, kreatív, azt teljes mértékben elutasítják, nem veszik észre/vagy nem akarják észrevenni, degradáló hozzászólásokat produkálnak, vagy szimplán irigységből tesznek rá. Példának itt egy pofás komment a CoD: AW magyarítása alól: "exe mondjuk nem volt bennem (meg mondjuk readme se), bemásolva meg szétcseszett mindent. a fészbúk/google bejelentkezést is minek teszed ide, ha nem működik. de támopozás van ám kilóra, meg mindenféle alrájcsezerved." Nickneve: KözödSemmi. Minden benne van a fájlban, hiába van szépen leírva a licencben, egyszerűen ez az ember nem tud mondatot értelmezni, pedig magyar nyelven van leírva. Visszatérve azt hittem, sakhalin szívatja a népet a háttérből, mert nagyjából megegyezik az íráskészségük és mindig azon volt, hogy szétbassza a játékmagyarításos' közösséget. Meg pont Nagy József a viselt neve a Facebookon...give me a break...