Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
GrimGrimwolf #55746 Kedves fórumtagok.
Lentebb írtátok a Google Fordítás nem fordítás!
Akkor miről beszélünk?
Kinek,mely projekt lett lenyúlva ?
Hónapok óta várom mikor jön ki a végleges fordítás.
Youtube csatornámon mindig megköszönöm nektek a magyarítást,és kérem támogassanak benneteket amiben lehet !!!!!!
Ez az emberség nem a szegénységi bizonyítvány mint lentebb írtátok!!!
Az a szegénységi bizonyítvány,hogy egy kezdetleges fordító motorral rendelkező programot fikáztok aminek VAN,és LEHET jövője amennyiben nem akadályoznátok.
Annyira faxa srácok elvenni a kedvet mások kedvének ?
Szorgalmasságának?
Nem nektek lett csinálva.
Tudod,tudjátok van két lehetőség és lehet sírni a röhögéstől mint a képen láthattatok!!!
Vagy felteszitek,vagy nem!!!
Két lehetőség van.
ISMÉTLEM TI ÍRTÁTOK A GÉPI GAME MAGYARÍTÁS NEM MAGYARÍTÁS SZAROS GOOGLE FORDÍTÓS FOSTRÁGYA.
Akkor ne nézzétek magyarításnak,és nincs baj.
Innentől a TÉMA OFF nem vagyok hajlandó senkivel veszekedni,hisz két ember kell egy,vagy több egy csetepatéhoz.
Lehet leszólni,lehet fikázni!
A szegénységi bizonyítván nektek van akik azon vannak mások saját munkáját leszarozzátok!!!
Tudjátok szarozzátok le azt amit ti megcsináltok!
Miért?
Mindenki sepregessen a saját háza táján.
A GÉPI GAME NEM MAGYARÍTÁS ennyi TI MONDTÁTOK FOS.
Akkor FOST nem kell felrakni,sírjatok,röhögjetek majd egyszer csak múlt lesztek,mert a technikával nem fogjátok felvenni a versenyt!
Sok helyen,már robotgépek dolgoznak.
Na majd a kedves kézi fordításotok is be lesz dobva egy,ilyenbe és lesz egy kiforrott program amit nem gátolnátok a hülyeségetekkel,és igen STÍLUS!
A STÍLUS az gyerekek,hogy nem szarozzuk le a másik munkáját megdolgozott,dolgoztak érte.
Lehet a kis tudással rendelkezőknek pont jó.
Ez olyan mint a sakk úgy is érti az illető aki játszik vele mit akar mondani a AI.
Szóval köszönném,ha leszállnátok rólunk,és nem fikáznátok.
Nem VITA PARTIT INDÍTOTTAM SZERÉNY VÉLEMÉNYEM!!!!
EZT A FORDÍTÓ KOLLÉGA NÉLKÜL SAJÁT VÉLEMÉNYEMET ÍRTAM IDE LE!
Lehet nevezni akárkinek,de egy biztos!
Én bennem van annyi emberség csatornámon amit csináltam újat meg köszönöm nektek a munkátokat,oda írom honnan szedhetik le,és finanszírozzanak titeket,ha nem is PayPal al,hanem kapjanak kedvet tesztelésre,vagy csatlakozzanak többen hozzátok is!
Köszönöm megértéseteket,és NEM SZEMÉLYESKEDÉSNEK ÍRTAM ITT SENKINEK!!!
NEM IS VITÁNAK!
Egyszerű tény Magyarországon a Magyar ember csak fikázni tud.
Hány cukros hal meg az utcán ugye ?
Miért?
Átlépitek,és azt mondjátok alkoholista,mikor életet menthetnétek!
Na ez példa volt,és itt senkire nem vonatkozik remélem erre tekintettel vagytok.
Köszönettel srácok a megértéseteknek,és amennyire tudok kultiváltan járulok hozzátok is,de kérlek benneteket ne fikázzátok azokat akik
még olyan programmal csinálnak honosításnak nem nevezhető általatok írt valamit ami megérdemelne EGY esélyt!!!!
Köszönöm!
Béke ,pacsi ,semmi veszekedés innentől erre a hsz re nem írok amint írtok,mert nem vagyok hajlandó felesleges szócséplésbe belemenni.
Üdv.Grimwolf85.