Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Llajti
    "Tudod minden játék akár ezer év után kapja a frissitéseket az újjak kb havonta és rendre szétbassza a magyarítást minden ilyen dolog..Nos ezt a magyarítok elég szépen ignorálják"
    Állandóan ez megy nála. Mindenki csak ővele akar kib*****, senki nem magyarít semmit, ha igen, nem frissít, neki senki nem segít, a játékokat készítő cégek csak pénzért dolgoznak (bundliba várós). Jó ideje már miatta nem látogatom rendszeresen a topikot. Itt szinte minden fordító letett már elég sok mindent az évek alatt az asztalra, én kb. kéthavonta frissítem csak a Sims 4-et, a többi projektről nem beszélve. Nem ingem? Dehogynem. Általánosságban ír ugyanis állandóan. Nem vagyok rá kíváncsi. Olvasni is rossz, a hozzászólástól meg végképp elveszi a kedvem, áttértem más csatornákra.
    Tudom, pont most írtad, hogy törlöd, nekem meg pont most lett tele teljesen a puttonyom; szóval kérlek tegyél úgy, mert a bundliba váróssal meg a sértegetésekkel tele a padlás. Rossz szóképpel: normalitás rulez.