Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • zbundy
    Sziasztok! Egy kérdéssel fordulok hozzátok, vagy ha IMYke még aktív tagja a topicnak (nem olvastam vissza a kommenteket),akkor konkrétan hozzá. Ugye nagy hisztik és besértődések voltak itt annak idején a borderlands 2 magyarításával kapcsolatban, aztán szépen kiadatlanul maradt. Engem ez nem is érdekel, de közben futott még a shadowrun returns magyarítása is mellette, de azt a választ kaptam azt hiszem akkoriban, hogy majd a borderlands után. Annak a játéknak a magyarításával mi lett végül? Illetve ha már nem lesz fordítva, akkor át lehetne adni valakinek, mert úgy tudom ez a fordítók között "íratlan" szabály, hogy amit valaki már elkezdett azt más nem kezdi el. Na most úgy tudom jelenleg a "jogok" vagy hívjuk "lefoglalásnak" éppen IMYkénél van, de úgy látom (már a honlapja szerint is), hogy évek óta nem aktív mint fordító.
    Várom válaszát annak aki fel tud világosítani vagy kioktatni :)
    Utoljára szerkesztette: zbundy, 2020.04.25. 20:18:14