Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • FartingSquirrel
    Hát ezzel jó nagy faszságot mondtál. Nem tudom, hol látsz te sokkoló kereseteket, nem dobálnak minden második helyen 450-et. Ez kb. tény, hogy míg Magyarországon a bérek a keleti szomszédainkéhoz hasonlítanak, addig az árak a nyugatihoz konvergálnak. Lehet, hogy te vagy a kollégáid 450k-t keresnek, mindeközben a minimális nettó jövedelem 91k. Képzeld el magad 91k-val... (A minimálbérnek inkább az előbbihez kéne hasonlítania, mint az utóbbihoz.)
    Na meg azért a lehetőségeid is valamivel talán változatosabbak más országokban. Én kb. egy éve hazajöttem külföldről, csak azért, mert honvágyam volt – ez szakmai szempontból egyáltalán nem volt egy bölcs döntés (ezt persze akkor is tudtam), hiszen ott kint még mindig azt csinálhatnám, amit szeretek, vagy talán még jobbat is, az itthoni keresetem sokszorosáért. Ha nem lenne semmi és senki, aki hazaköt, már rég visszamentem (illetve eleve haza se jöttem) volna.

Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2019.12.29. 22:23:46