Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Tinman #54380
    Viszont a hazai eladásokról, sem a "demowarezről" ez nem árul el semmit. Azt sem tudjuk, hogy milyen korosztály áll mögötte, könnyen lehet, hogy a zöme éppen az a fiatal korosztály, akiről beszéltem, akiknek szó szerint semmilyen jövedelmük nincs, csak egy kikönyörgött PC-jük.

"Csöves és türelmetlen"

Attól, hogy gyerek, attól még nem csöves. A türelem nagyon szubjektív dolog. Te képes vagy 10 évet is várni egy játékra, hogy ingyen beránthasd, másnak 2 év már sok. Azt meg nem értem, hogy miért nem hiszed el, hogy ezeknek a srácoknak nincs PP accountja, se bankkártyája, ergo nem tud Humble, se Gamepass előfizető lenni, max ha megkér valakit. A szülők meg rohadt elutasítók ilyen esetben! Fogadjunk, hogyha most 15 éves lennél a szüleid nem fizetnének neked elő a Humble-re, talán főleg azért nem, mert nem látják át, nem ismerik, így a bizonytalantól tartva inkább kapnál egy lemezes játékot a Tesco-ból...

Annyira amúgy nem off a téma, hiszen a honosítások kérdéskörével erősen összefügg, hogy a célközönségnek egyáltalán van-e lehetősége/pénze magára a játékra, nem, hogy a honosításra. (De azért én is offba tettem.)