Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • grebber
    OFF:
    Sajnos a világ létezésnek végéig lesznek olyanok akiket egyszerűen nem fog "átállni" az "ami kell majd megveszem magamnak eredetibe" oldal-ra. Ezekben az emberekben 100%-ig gondolom az pörög ,hogy minden azonnal kell ,mert ingyen van és jár nekem és ha nem az elsők között játszok vele értelmetlen az életem....
    Tudom , hiszen 4 évvel ezelőtti én is ilyen hulladék ember voltam. De pontosan az változtatott meg amit eddig "megloptam" a játékipar... A mai bundlezások és állandó jelleggel 300ft-os game pass mellett (már csak a game passba annyi cím van aminek a végigvitelére 3 élet is kevés lenne) totál nem látom értelmét a wareznak... Türelem kérdése az egész..
    Itt van 2019-vége szinte 2019-es címmel alig toltam (kivétel a MS címek amik 0day GP-ba nyitottak) mert türelmesen várom ,hogy a kiadó "beárazza"(bundlezza)/game passba vesse. És még élek nem roppantam össze, hogy nem toltam le mindent 0 day ,sőt kevesebbnek sem érzem magam emiatt.
    Pedig jó árakkal a warez kinyírható ,de sokaknak ez sose fog jelenteni semmit. Emlékszem anno mikor még atomwarezos voltam megjelent itthon a Flatout 1990ft-os áron (egy friss cím ,kamilláztam is hogy ezt hogy a rákba) és elmentem megvenni én aki akkor csak azért nem szedtem le valamit warezba mert nem volt már hova letöltenem...