Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • nulladik
    csak ha már konkrétan beárazol valamit, és árucikként értékesíted, akkor már lehetnek belőle jogi problémák, ugyanis nem a saját szellemi termékedért akarsz pénzt kérni
    őszintén szólva nem tudom, hogy hogyan lehet megoldani jogilag egy hobbifordításnál, hogy ne a fájlokért kérj pénzt, hanem a ráfordított időért, energiáért (szerintem sehogy), de nekem nagyon nem szimpatikus amit írsz, főleg nem ezzel az agresszív stílussal

az egyetlen megoldás az, hogy meggyőzöd az embereket arról, hogy van értelme támogatni anyagilag olyasmit, amit már régóta várnak, aminek örülnek
    ezt ésszel kell csinálni, nem agresszivitással és ultimátumokkal

a donate gomb a letöltés mellé tökéletes megoldás akkor, ha mellékelsz mellé egy szöveget ami a támogatás fontosságára, szükségességére hívja fel a figyelmet értelmes, emberi "hangon"
    a másik a támogatás módjának a végtelenségig leegyszerűsítése, hogy a támogatónak ne kelljen 10 oldalon keresztül kattintgatnija, mire célba ér a dolog

az ultimátumos baromságokat sürgősen el kell felejteni, mert az soha nem vezet célra
    az emberekre lehet hatni értelmes beszéddel