Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • MoRT2195
    Fele angol, a történetből sincs sok minden lefordítva, de sok más dolog sincs. Ami le van fordítva az teli van helyesírási hibákkal, ami a legkisebb probléma jelen esetben, ugyanis sokszor van olyan, hogy abszolút nem érted miről beszélnek, annyira össze-vissaz irkálnak mindent. Sokszor nem is az van írva magyarul, mint amit angolul mondanak. Illetve több dolog másképp van fordítva, látszik, hogy jó sok fordító dolgozott rajta, mert 1 szó (amit ugyanúgy kéne fordítani mindig) több esetben is másképp van fordítva és abszolút nem oda illő dolgot írnak. Átnézve, tesztelve ez egyszer sem volt az tuti.
    Értem, hogy jobb neked a magyar, de ezzel csak a saját játékélményed rontod el azzal, hogy teljesen mást olvasol, mint amiről valójában szó van. Ez a magyarítások legalja, katasztrofális. Én tisztelem a hobbi fordítókat, de ez szégyen, ebbe nem lehet mit tisztelni, nem is értem minek kezdtek bele, nyilván tisztába volt mindenki a saját képességével, ami láthatóan rosszabb, mint az enyém, pedig messze nem vagyok perfect angol.
    Viszont ha érdekel, akkor innen le tudod tölteni a mód aktivátort és abból lehet letölteni a magyarítást.

Szerk.: És másik oldalon lehurrogtak, amiért lehurrogtam ezt a fordítást. Azt mondták, hogy a lényeg, hogy van és nem kell fikázni (persze ezt jó hosszan és csúnyabban taglalva). Hát akkor bocs... ha nekik jó ez az igénytelen vacak, akkor egészségükre.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2019.11.02. 13:46:24