Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • claydove
    Sziasztok! A Black Mirror 2017 teszteléséhez lenne hamarosan szükségem egy emberre, lehetőleg olyan jelentkezzen, aki már részt vett ilyesmiben és nem csak azért, hogy hamarabb játszhassa végig magyarul a játékot. Eredeti játék szükséges hozzá, a virágboltival szerintem már rég nem kompatibilis a sok javítás miatt. Még nem vagyok kész teljesen (a 2-3 fejezetet nem én fordítottam) és sajnos ezen két fejezet nagyját újra kellett fordítanom, de ezeken már túl vagyok, most még a 4-5 javítása jön, de az nem tart olyan sokáig mert azokat már megint én fordítottam), a hónap közepe felé veheti kezdetét legkorábban ez a végső kiadást megelőző tesztelés. Jelentkezni itt lehet: [email protected]. Kérnék egy kis referenciát a jelentkezőtől, hogy milyen fordítások tesztelésében vett aktívan részt. Előre is köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: claydove, 2018.06.03. 16:06:41