Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • FartingSquirrel
    Amúgy köszönöm mindenkinek az ötleteket!

IMYke mondatát még nem értem. :D Az számomra olyan rejtély, mint az eredeti mondat volt az elején.

Genndy megoldása tetszik, mert egyszer megemlítik az elmék, hogy míg a karakterünk meg nem jelent (a saját tudatával), addig unalmas volt minden...

Tibinek az értelmezése is tetszik (amit én copyztam be), hiszen a létezésről és az elmúlásról filozofálgatnak sokat.

PetruZ mondatában az "elindulás" értelmezhetetlen az elmék számára, hiszen még csak próbálják felfogni a fizikai valót (azt, hogy a térben mozogni lehet).

Aztán Andris mondatában a nyelvezetbe kell belekötnöm, mert árad belőle a vallásosság. Szerintem teljesen karakteridegen egy olyan entitástól, amely épp csak próbálja megérteni a fizikai lét mivoltát. (PetruZ mondatát is az "útmutatás"-sal preferálom inkább.)
    Legalábbis én így gondolom, aztán az utolsó szó úgy is Ricóé...

Jó, persze nem voltatok képben a játék világával, atmoszférájával meg az egész kontextussal; ami az illeti, én sem teljesen. :)
    Azért még egyszer köszi mindenkinek a tippeket!