Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • petrov144
    Én nem éreztem ezt szándékosnak (h nem láttam a nevemet a listán), meg később akár oda is kerülhetett, egy éve játék felé se néztem sajnos.

+ tisztelem is a tagokat, akik próbáltak szervezni, ideiglenesen egyedül vagy ketten továbbvinni egy ilyen projektet, munka tanulás magánélet kresz vizsga stb. mellett. Én mindig megértem, hogy az élet fontosabb, mint egy soha meg nem fizetett hobbi (végül én is csak leléptem :) ), csak éppen lassan eltünedezett mindenki, voltak tagcserék, mindig új ember vette át a projekt vezetését, úgy gondolom egyikőjüknek sem volt könnyű dolga..

Szerintem sokan voltak úgy, hogy fú most részt veszek a GTA fordításban, felvágok a haverok előtt. Aztán 2015-16 telén volt hogy 7 személynek ment ki 1000-1000 sor, és a munka már büdös volt, senki nem reagált vissza. Lehet hogy voltak bátrabbak, akik összefarigcsáltak egy-egy részt, utána leléptek. A projectvezetőnek meg ott volt a nyomás, hogy mikor lesz már béta meg mikor lesz már fordítás. Én egyszerű bedolgozóként ennyit láttam a projektből, és jó volt benne részt venni.