Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • experto11
    Beszéltem nemrég Imre egyik Sg forumós ismerősével és a következőt írta nekem.Bemásolom ide.

Imyke csupán jóindulattal csinálta ezt az egészet.
    Itt nem arról van szó, hogy megrendelésre dolgozik, és ezt meg lehet beszélni.

Neki ez szivesség volt.
    Nem fogadta nagyon jól a többség, nem értékelte, ezért ő mindenféle ok nélkül ezt abbahagyhatta.

Az igaz hogy amúgy ártatlanok is kellemetlen helyzetbe jönnek pár bunkó miatt, mert ez bunkóság, hogy ingyen szolgáltatást minősítenek.
    Ha fizettek érte, akkor talán megértem, de így nem.

És gondolom én, Imyke nem egyik napról a másikra döntött így, hanem hosszabb nyomás után.
    Én sem csinálnék ingyen semmit ha utána az emberek nagy része meg beszólgat.

Szóval itt nem a szóváltás minősége a lényeg, az nem számít hogy fogalmazod meg a mondandódat, Imyke vagy más nem azért nem jelez vissza mert te rosszul fogalmaztál meg egy mondatot, hanem mert döntött, azt döntötte hogy vége, azt döntötte hogy ha nem hát nem.

És erre egyetlen válasz van, tudomásul venni és elfogadni.

Ha pénzért csinálná Imyke, még mondanám, hogy ha fizetnétek éret, de pont ez a lényege, hogy nem haszon miatt csinálta, ezért képest szó nélkül befejezni, mert nem neki tettek szíveséget, hanem ő tett másoknak.
    Neki ez csak jó hogy nem kell feleslegesen csinálni, amire nem vevők az emberek.

És mivel az egész közösség nem elfogadó, ezért mással sem lesz kivételező.
    Hiszen most gondolj bele, te normális tag vagy biztos, de neki csak egy név vagy az interneten.
    Miért adja neked ki a munkáját ingyen?
    Simán ennyi erővel bárki ismerőse elkérhetné azt csak idő kérdése hogy felkerüljön a netre publikusra vagy más haszont remélve magáncélra....

Nem vagyok benne a témába, nem tudom mi volt, meg hogyan.
    Csak logikusan nézve, szerintem ezt el kell engedni, mert itt nem a "hogyan beszéljem rá" a kérdés, hanem az a lényeges, hogy ő ezt totál eldöntötte, neki ez egy plusz munka volt egy feladat, amit csak azért csinált mert azt hitte az embereknek tesz jót, de most ezt a terhet okkal elhagyhatta, szerintem esze ágába nincs visszatáncolni.

Inkább csinál a szabad idejében más hasznops dolgokat.
    És mivel ő ezt eldöntötte, és kizárt hogy nem táncol vissza, ezért nem foglalkozik azokkal a számára felesleges meggyőző levelekkel, amik mennek felé.

Ezt muszáj elfogadni, hogy kész vége, ha magyarítás kell, lesz, csak nem tőle.

Mondom mindezt úgy hogy fogalmam nincs a részletekről, de át tudom érezni a helyzetét, meg a stílusát ismervén. :)

Neked sok sikert, de szerintem kár zaklatni ezzel, ha lenne benne bármi remény, válaszolt volna az eddigi megkeresésekre is...ebben biztos vagyok.

És amit te úgy könyvelsz el, hogy nem vesz komolyan, mind ennek tudható be, hogy ő döntött és ezt szeretné ha elfogadná mindenki.