Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • MoRT2195
    #51315
    Sok mindenen nem lehet trollkodni, ha nincs itt fordító, akit szapulni lehetne. :D

    Én megértem, hogy felhúzta magát a sok követelőzőn, akik embertelen módon piszkálták nap mint nap a fordítás miatt, én is biztos mérges lettem volna ezekre az emberekre. Viszont van több ezer más játékos is, akik türelmesen várnak, és nem kommentelnek semmit, sőt nem is használják ezt az oldalt, viszont örültek volna egy fordításnak. Most ha megnézzük egy magyarításnak a letöltés számait, akkor láthatjuk, hogy több ezren, vagy akár több tízezren töltenek le egy magyarítást. Szerintem elég szánalmas, hogy max 10 (de nem volt ennyi) troll ember miatt büntet több 1000 más játékost is.
    (Mindig is féreg dolognak tartottam az ilyet, hogy 1-2 ember miatt bűnhődik a többi is, pl suliban rossz volt a Jani, akkor büntessük meg a másik 30 tanulót is. Vagy a munkahelyen a Gazsi csinált egy selejtet, akkor azt mindenki béréből vonjuk le. És stb...)
    És igen, az ő fordítása, az ő dolga mit csinál vele, csak akkor nem kellett volna hitegetni éveken át több ezer játékost. Én miatta vettem meg a Borderlands 2-t és hozzá az összes DLC-t (kivéve a skineket), és eléggé szarul esett amikor mondta, hogy nem adja ki.