Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • juhaszvik
    Ezek a linkek már megvoltak, de köszi.
    A gond az, amit az "előbb" írtam, miszerint hiába csomagolom ki a start.dat fájlt, nincsenek benne azok, amik kellenének. A fő probléma persze az, hogy nem igazán értek ehhez. Van egy program (quickbms.exe), ami kicsomagoláshoz kér egy scriptet, magát a fájlt, amit ki kellene csomagolni, és a helyet, ahová kitömörít. Ami a gondot jelenti a script. találtam egyet, amivel ki tudtam bontani a subdata.dat fájlt, de azzal már nem tudtam kibontani a start.dat-ot. Találtam egy másikat,ami látszólag kibontotta a start.dat-ot, de csak csupa .imy kiterjesztésűt, se talk.dat-ot, se más egyebet nem találtam.
    A megoldás az lenne, ha találnék egy olyan szoftvert, ami script nélkül ki tudja bontani (már ha ez lehetséges), vagy egy jó scriptet. Aztán lehet, hogy valamit félreértek, mivel a fórumos emberkék probléma nélkül amegoldották az egészet.