Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
G0thM4n #50821 OFF: A korábbi hozzászólókhoz. Tényleg nem bántásból de mit vártok? Amit írt(at)ok nem igaz! Nem tudom mióta fórumoztok,követitek jelen esetben a fordítok,magyarítások alakulását, de játék fordítás mennyiségét illetően nem hiszem,(emlékszem) hogy lett/készült volna ennyi. (Nemrég találkozót is tartottak,ha jól emlékszem írták,hogy szeretnének még) Mindenki megtalálhatja a kedvére valót, míg teszem azt egy irgalmatlan mennyiségű szöveggel rendelkező rpg-nek a honosítása elkészül.
Leírták ezzel kapcsolatosan is sokszor,hogy nagyon időigényes,sok munkával,utánajárással jár,akár egy kisebb volumenű játék fordításának elkészítése is. Azt is közölték,hogy munka,család,barát/barátnő... mellett szinte vagy teljesen ingyen,sőt saját tőkéből is olykor csinálják,hogy minél hamarabb elkészüljenek. Lényegében nem kapnak egy jó szót sem az elmúlt időszakban. Értem,hogy megváltozott a fórum élet,hozzáállás..lényegében hallott az egész sajnos. Kínos,szánalmas,ami itt is folyik például.
Visszatérve...Nem ismerem egyikőjüket sem,nem azért "védem" őket,egyszerűen nem értem,hogyha így is lenne, mi szükség van erre itt is? Agresszív hozzászólások tömkelege. Talán ha nem válaszolnak az azért is van,mert elkülditek őket a p1csáb@,lekezelően kérdeztek vagy válaszoltok stb. Érthető nem?! Egy köszönömnek is tényleg örülnek,higgyétek el vagy ha van valakinek feleslegbe cd kulcsa és megajándékozza az egyik számára kedves fordítót, ennek is nagyon örülnek..sokféleképpen. Ha itt nem válaszolnak nem amiatt van, mert nem akarnak. kérdezd meg privátban,email-n..lehet millió oka,amiért nem kapsz 1-2 napon belül választ.
Tudom demagóg,unalmas szöveg de pl. az angol nyelvet is felhozták jogosan anno és azóta is itt-ott,hogy az alapokat el lehet/kell(!) sajátítani és szinten tartani,majd kis anyagi ráfordítással képezni magad.
Nagyon jó,régi motoros már nem aktív,belefáradt...komolyan, nem ijesszétek el a többit.
Jöhetnek a menjek @nyámba hozzászólások,nálam nem válik be,itt befejeztem! Amit írtam dióhéjba, nem bántásból firkantottam. Legjobbakat