Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • FartingSquirrel

:) Nem hazudtam, hanem levontam a logikus következtetést. Szóba hoztad az utcalányt. Én azt mondtam, hogy az nem érték (bár igaz, valakinek megér néhány ezret fél órára...). Te erre ezt mondtad: "A csecs és cs az mi?...Nekem egy nunci is nagy érték..."
    Szerintem akkor tök logikus, hogy neked mindegy, hogy milyen csöcsről van szó, hiszen az utcalányokról beszéltünk.

Oké, attól függ, mit tekintünk hobbinak. Én úgy gondoltam, hogy ha valaki pénzt keres vele, az már nem hobbi. Illetve ha valaki minden idejét abba öli, hogy abból tudja biztosítani magának a megélhetését, az már nem hobbi. Persze most mondhatod azt, hogy egészen addig, amíg nem abból él meg, addig az hobbi, de kár ezen vitatkozni. A lényeg, hogy egy zenész, akinek dalai, albumai vannak fent interneten, az nem csak az unalmas délutánjain foglalkozik a zenével egy fél órát, ellentétben egy hobbifordítóval.
    És még egyszer mondom, kritizálhatsz, csak nem az embert (különösen, ha az az ember az idejét, energiáját és akár pénzét öli a te szórakozásodba), hanem a munkáját.

Ami meg mellesleg nem nagyon megy az embereknek (mármint valakinek a munkáját értelmesen kritizálni), mivel többnyire csak azt lehet látni, bármiféle konkrétum nélkül, hogy "ez de szar", "fos", "minek kezdett egyáltalán bele", "höhö, ennél a kutyám is jobbat csinál", stb. De amíg valaki egy értelmes véleményt nem tud megfogalmazni, addig kussoljon, és fogadja el azt, ami van.
    Ha inged, magadra veszed, ha nem, akkor nem.