Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Andriska86
    Amennyire én látom, úgy működik ez a magyarításos közösség, hogy mindenki hozzátesz magából egy picit.
    Ez egy nagyon jó és működőképes dolog egyébként, csak sajnos sok esetben megakadnak a dolgok a technikai oldalon, és olyan problémák megoldására megy el a drága szabadidő, amelyeknek eleve fel sem kellene merülniük.

Másrészt nekem a brazil példa kifejezetten tetszett, nagyon hatékonyak (mondjuk sokan is vannak).
    Egy oldalon lehetett követni a futó játékfordításokat, és aki akart, besegíthetett szinte bármelyikbe, akár egy kisebb anyag lefordításával, akár többel. Szerintem ezt kellene lehetővé tenni, hogy ha egy új érdeklődő felbukkan, akkor választhasson egy szimpatikus fordítást, és rögtön dolgozhasson is rajta.

Mondjuk ahogy én látom, inkább szűkül ez a magyarításos kör, nem pedig bővül. Régen valahogy nagyobb divatja volt, de legalábbis több embert érdekelt. A hivatalos magyarítások pedig kb. 10 éve voltak a csúcson, azóta csak lefele megy a dolog.