Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • bladex
    Azért álljon meg a gyászmenet! A között amit én írtam meg amit te írsz HATALMAS különbség van.

Én ezt írtam: "Ha rajtam múlna minden sértő személyeskedő hozzá szólást törölnék"
    Szerinted: hagyjon mindenkit szóhoz jutni, ne törölgessen.

Felőlem mindenki azt ír amit akar, ha az a fórum témájához kapcsolódik, de ha már nem kapcsolódik hozzá legalább ne rombolja a közösséget.

"Az első lépés a több és jobb fordítás felé az lenne, ha összefogna a közösség"

És ezt, hogy szeretnéd megvalósítani anélkül, hogy maga a közösség nem esik át tisztulási folyamaton? Ha egy fórumon minden következmény nélkül lehet másokat gyalázni, miféle közösségről beszélsz? Vannak itt nagyon normális, jó fej emberek akik ingyen, vagy pénzért másoknak segítenek elvezhetővé tenni a játékokat. Sajnos ezt a normális magot körülveszi egy folyton csak kritizáló, mindig elégedetlenkedő, és ami a legrosszabb, személyeskedő, csoport. Ezzel a helyzettel valamit kezdeni kéne, csak sokan összekeverik a bátorságot a modortalansággal. Bármit meg lehet kérdezni normális hangnemben szerintem.

Amúgy meg ne hidd, hogy ha beírsz -1000 számot a te véleményed 1000 szer többet ér mint aki +1 et írt. Ha csak -1 et írtál volna abból is értettem volna, hogy nem értesz egyet, és az sokkal korrektebb lett volna.