Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Baker2
    Kit érdekel, hogy közutálat tárgya leszek? Lelkiekben elég szegény lehet az, aki emiatt közutálat tárgyává tesz engem. Nem pedig mondjuk azokat, akik az országot irányítják és akiknek már rég nem kellene ott lenniük, de mégis ott vannak. Egyébként meg ne felejtsd el, hogy Call of Duty-ról beszélsz, azt pedig mindig is el lehet majd adni. Ehhez a kommentedhez még annyit: tehát most, hogy megvan a progi a Black Ops 2-höz és Black Ops 3-hoz, felejtsem el, hogy kifizettem érte a 95 ezer pénzt, ne adjam ki az Advanced Warfare magyarítását sem, valamint ne húzzam újra a Baker Online-t, mert Te ezt mondod. Gyorsan végig gondoltam és tényleg logikus lépés lenne. Várok még 2 évet 2 olyan játék magyarításával, amelyet kb. 1,5 hónap alatt le lehetne fordítani és ráérek akkor kiadni a Call of Duty Advanced Warfare kész magyarítását is. Most az általad írt javaslat miatt dilemma közé kerültem, biztosan átgondolom még.
    Utoljára szerkesztette: Baker2, 2016.05.28. 10:08:46