Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
FartingSquirrel #48640 Fordítási béta??? A Pillars of Eternity-hez? lol :D Én nem hallottam ilyenről...
Nalenth/akit érdekel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én az egyik csoportnak a vezetője voltam. Bevallom, nem sokat foglalkoztam vele tavaly, aminek több oka is volt. Egyik, hogy miután újratettem a gépem, sokáig nem tettem fel a szükséges szoftvereket. Mindenesetre a projektvezető nem nagyon érdeklődött, hogy mi a helyzet; inkább én érdeklődtem nála. (Aztán az is kiderült, hogy az addigi fordításom kárba veszett az újratelepítés miatt...) No, de a lényeg, hogy összességében alig tapasztaltam haladást. A csoportomban lévő emberek többségét alig bírtam elérni... Aztán egyszer gondoltam, össze kéne megint rázni az egész projektet, akkor talán én is motiváltabb lennék. Írtam is Robesznek, a fordítóknak (akiknek a töredékét sikerült elérnem) és Panyinak is. (Ha jól emlékszem, ő volt a 3. csoport vezetője.) Ez volt valamikor tavaly ősszel, ekkor adott hírt a FB-oldalon Robesz. És így kb. ennyi is volt a nagy "összerázás". Ez után megint nem történt szinte semmi. Innentől pedig értelmetlennek láttam, hogy bármit is tegyek; megvolt a saját csapatom, a saját projektjeink, inkább azokkal foglalkoztam.
Szinte már én baszogattam a projektvezetőt, hogy "most mivan?", mikor ennek fordítva kéne lennie. Ha pedig a projektvezetőt nem érdekli a saját projektje, az már veszett ügy...