Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Baker2
    HJ: de én nem akarok beszedni pénzt a játékosoktól, mielőtt bomlasztom a főparancsnokságomat. Március 1-től vége, változás nem lesz. Nem értem, honnan szedted ezt a hülyeséget? Most komolyan. Egyébként amit írtál, ugyancsak az, mert itthoni adószámmal fordítás/tolmácsolás alatt rendesen írtam számlákat (a külföldi cég is megvolt, azt most szüntettem meg januárban, az pedig azoknak volt, akik Angliából vásárolták meg a fordításokat), PayPal-on is küldtem e-számlát, a Company of Heroes 2 és Hitman Absolution magyarításoknál aki fizetett érte, annak visszafizettem az 500 Ft-okat, úgyhogy emiatt nekem nincsenek álmatlan éjszakáim. Én cseppet sem érzem azt, hogy inkorrekt lettem volna a játékostársadalommal szemben. Aki meg azon a véleményen van, hogy a "baker csávó pénzéhes, lehúzós, magaslovonülő tajparaszt", hát, azzal nem tudok mit csinálni. Én amit anno megírtam az MP-n, hogy ebből céget akarok csinálni és nagyban nyomni, többé-kevésbé összehoztam, az meg hogy a Call of Duty Modern Warfare 3 nem hivatalosan került fordításra és így kiadásra, nem rajtam múlott.
    Utoljára szerkesztette: Baker2, 2016.02.28. 10:55:32