Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
FartingSquirrel #48436 The "High" preset is our recommended setting for the best balance between performance and visuals on recommended PC hardware.
Az ajánlott PC-hardvereken a "Magas" beállítást javasoljuk a teljesítmény és vizuális hatás egyensúlyozása érdekében.
Makes movement appear smoother by blurring geometry along the direction it is moving.
Simább (esetleg folyamatos) vizuális hatást kelt mozgás közben azáltal, hogy elmossa a geometriai formákat a mozgás irányában.
Enables additional reflections that are created by raytracing into the on-screen image. - nem igazánb tudom, mi az a raytracing
Allows bright spots on the screen to bleed light onto the surrounding area. - mi a beállítás neve? Nem találok jó magyar megfelelőt a bright spots-ra.
Enable to allow bright lights to create internal reflection and scattering artifacts as if viewed through a camera lens. - Nem tudom, mi magyarul az artifacts.
Redirects gas released when firing into the receiver to auto-cycle loading of the next round, improving firing speed.
Elvezeti a lövéskor keletkező gázokat a zárdugattyúba a következő töltény automatikus betöltése érdekében, ezzel fokozva a tűzgyorsaságot. - Ez az AK-nak a fejlesztése? Ha nem, akkor szerintem nem jó a zárdugattyú