Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Bocsánat Akkor rosszul emlékeztem, de az biztos hogy ők is megcsinálták.
Viszont úgy tudom, hogy a FWH a tiédet már nem igazította hozzá a legfrissebb kiadáshoz (v1.50?), de f.i.-ék a sajátjukat igen.
@Zozzer: csak hogy világos legyen, hogy azért nem random emberkéktől kapod az ívet: 'IMYke2.0.0.0', 'lostprophet', 'HL', 'Sunsetjoy' mindannyian hivatalos vagy hobbi- játék-vagy szoftverfordítók, nem ritkán több éves (évtizedes!) tapasztalattal. (ezért sem árt megnézni a nicket a stáblistában...) Tök jó hogy ilyen lelkes vagy, de ők meg pont azért írják a mondandójukat így és ilyen stílusban, mert számtalanszor lefutották ezeket a köröket. Kb. eddig jutottak ahol most tartunk.
De amúgy tényleg HL írja jól: senki nem beszél le senkit semmiről, a jelenlegi állapot és gyakorlat került ismertetésre. Nincs megtiltva, hajrá, írj nyugodtan akinek gondolod, levelezz, intézz hivatalos utat nagy kiadóknál, mindenki örülne ha összejönne.
Érdekes módon én mégsem emlékszem a jópár év alatt amióta követem ezt a topikot olyanra, hogy "Srácok, elintéztem, xy játék hivatalosan honosítható, fejlesztők adnak toolt, van kontakt, aki érdekel ide írjon: ..." (tehát nem amikor fordító saját maga elintézte magának, és ide kihírezte hogy csinálhatja/csinálja).
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.02.06. 20:38:46
Akkor rosszul emlékeztem, de az biztos hogy ők is megcsinálták.