Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
A magyarositasok hivatalositasaval kapcsolatban:
Szerintem jo ötlet, mert mar en is gondoltam ra es jelentkeztem is nehany külföldi jatekkiadonal, akik finoman, de hatarozottan elutasitottak.
A magyar kiadokat megkeresni biztos jobb ötlet.
Igaz en felebarati szeretetböl forditok, de nem utasitanek vissza egy ajanlatot, ha megkernenek ra, hogy alapitsak egy kis studiot, amivel profi modon honosithatok jatekokat. En szivesen csinalnam fizetsegert, szerzödessel, megfelelö technikai hatterrel, mivel igy lehet, hogy nem ismernek a nevemet a jatekosok, de megis elösegitenem, hogy az idegen nyelven nem beszelök tökeletes minösegben elvezhessek a jatekokat a sajat nyelvükön.
Sajnos ez mar a nemet jatekoknal is kezd hanyatlani. A Vice City peldaul mar csak feliratozva van. Sajna mindenki ott sporol, ahol tud es egy profi szinkron bizony penzbe kerülne, amit mar nem sok kiado engedhet meg maganak (reszben a kalozmasolas miatt).
Szoval en nem igazan szamitok arra, hogy valami is lesz belöle, de szivesen beleegyezem, hogy probakent kiadjak pl. a Gothic2 forditasomat ingyen es bermentve, persze mindenfele kizarolagos jog nelkül. Ha ugy gondoljak, hogy ezaltal fellendült a forgalmuk es igenyt tartanak kizarolagos jogu forditasra, akkor bizony bele kell nyulniuk a zsebükbe.
Nekem ez a rendszer a munkamban is bevalt.
Szivesen dolgozok olcson, hogy megusmerjenek, de ha ugy gondoljak, hogy jol csinalom, a következö megbizast bizony mar borsosan meg kell fizetni.