Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • VladimirD
    En tevedtem bocsanat, nem figyeltem rendesen.

Nem kell visszaolvasnom, mert kovetem a forumot, ami ugye azert van, hogy az emberek kommunikaljanak egymassal. A tematol nem tertem el, meg csak azt sem lehet mondani, hogy nem ide valo. Szived joga azt gondolni, hogy felesleges, en nem igy gondolom. Az, hogy masok elmondtak, velemenyem szerint egy teljesen kozombos dolog, azert en nem fogom magamban tartani, mert valaki, valamikor, valahogyan elmondta ugyan ezt. Vagy valami hasonlot. Az nem en voltam. Az is megoldas lehet, hogy mikor meglatod a nicknevemet, skippeled a hozzászólást és probléma megoldva.

Annyit megjegyeznek, hogy en nem a forditok anyagi tamogatasat emeltem ki, nem ez miatt irtam. Termeszetesen, gondolom mindenki kivetel nelkul orul neki. De. Ahogy irtam, ingyen dolgot kovetelni, plane szamon kerni. Ez nem a kickstarter, vagy indiegogo, hogy tamogatjak a forditot, azert, hogy be tudja fejezni a projectet. Itt az "ingyenen" van a hangsuly.