Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
VladimirD #46904 Hiaba is tolem varod a valaszt - nem ertem miert -, de en nem fogok mas helyett valaszolni. Nem is ertem ilyen hulyeseget hogyan lehet gondolni, hogy majd en, egy szamomra teljesen idegen ember helyett nyilatkozok. Nekem csak velemenyem van, meg pedig az, hogy azt csinal amit akar. Ha o es baratja ugy dontenek, hogy tojnak mindenki fejere, mert ez az o projectjuk, es ok akarjak befejezni, es nem adjak ki a kezukbol, Es ha nem akarjak kiadni a kezukbol, akkor le is foshatja barki a bokajat, akkor sem fogjak kiadni. Az ilyen kedves jelzoktol, meg kovetelestol meg gondolom, mart csak azert se fogjak kiadni a kezukbol.
De ha itt az alkalom, akkor en is visszakerdeznek. Miert mastol varod a megoldast a sajat problemadra? Ugy kerdezem inkabb, miert mastol koveteled, vagy kered szamon? Nincs ra mod, hogy egy uj csapat leforditsa? Nincs ra mod, hogy uj csapatot szervezz? Nincs ra mod, hogy feladj hirdetest, hogy uj csapatot szerveznel? Azert mert, valaki egyszer azt mondta egy fórumon.És mi van ah kamu az egesz, nem csinalt semmit se, te meg itt várod már egy éve, meg varsz meg egyet, mert azt mondja a fordito, hogy varj. Ez lustasag, teszetoszasag, felelosseg nem vallalas, semmi mas. De inkabb rohadjon meg az, aki beletett X ora munkat, mert valaki ugy erzi jobban le tudja ellenorizni mint az, aki addig foglalkozott vele.
Nem is ertem, azert mert valaki elkezd egy forditast, akkor miert szalad mindenki messze, hogy o mar nem. Nem ugyan ugy forditod. Nem ugyan azt irod. Nem ugyan ugy ertelmezed. Nem ugyan azt a szlenget hasznalod. Barmennyire is hihetetlennek tunik, egy-egy konyvet nem azert szerkesztenek, forditanak ujra, hogy meg tobb penzt sajtoljanak ki a vasarlokbol, hanem mert egy-egy ilyen alaklom, meroben mas vegeredmenyt is tud szulni. MINDENKINEK kivetel nelkul adott a lehetosege, ogy belekezdjen BARMILYEN forditasba. (ahol technikailag lehetseges termezetesen, mielott ebbe kotne bele valaki)