Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • lostprophet
    Na, eddig bírtam, most szakadt el a cérna a kedves Dreamatrix fejlesztők iránt. Ahogy már említettem, több mint 2 hónapja nem válaszolnak a leveleimre (Legends of Dawn idején is sokáig tartott, de ott legalább 2-3 hetenként kaptam valami életjelet), most meg ugye kijött a Legends of Dawn Reborn, amibe a leírás alapján került azért új szöveg, természetesen arról sem szóltak.

Így írtam a közösségi menedzsernek (aki nagyon úgy tűnik, nem tartozik a csapathoz), ő elnézést kért tőlem, és azt mondta, továbbítja a kedves kapcsolatomnak. Ez volt másfél hete. Most írtam még egyet neki, egy hosszabbat, hogy ellenőrizze már le, lélegzik-e még kedves Marko, vagy esetleg kérdezzen már rá, kivel tudnék helyette kontaktálni, aki 1-2 hetente hajlandó leütni egy-két billentyűt válaszként.

Őszintén szólva mivel a sorozatot trilógiának tervezték, szeretném a harmadik részt is lefordítani majd, amikor megjelenik, de utána már nem szeretném, ha bármi közöm lenne ehhez a csodálatos csapathoz.