Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Jóóóóóó reggelt Magyarország!

1. Nemrég jöttem meg egy 4 napos kiruccanásból - szuper volt, fenn táboroztunk a Pilisben!
    2. Néhány nap múlva ismét elmegyek egy 7 napos kirándulásra, addig nem leszek elérhető.

Mindeközben örömmel konstatálom, amíg nem voltam itt - lehet, hogy éppen ezért? :) - igencsak meglendült a fordítás-scene szekere! :)
    Ez a Magyaritás Central nagyon jó ötlet!
    El kell dicsekedjek! Muszály...! :)))

Szóval, Andy és Peter felkértek a Magyaritasok Portal munkatársai közé! Elfogadtam azt is.
    Ez is mutatja: szeret(né)em behálózni magam a forditásba.
    Nem, nem kell megijedni, a megkezdett és befejezendő fordításaim nem állnak le, továbbra is forgok itt is, ott is, mindenhol!
    Közben bizsereg a gyomrom attól, hogy olyan emberkekékkel dolgozhatok, akik szívügyüknek érzik mások játékélményének javítását (értsd: magyarul játszás)!

No, elég a dumából.
    Jó lesz ez, csak ne hagyjuk kihúnyni a lángot!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.