Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Triantafillo
    Ez sajnos nem igaz.
    Sokkal jobban laggol, és hamarabb kifagy.
    A hivatalos fórumon van is egy olyan topic, hogy túl sok a negatív kritika a játékkal kapcsolatban.
    Az egyik fórumozó eléggé kikelt magából, hogy fél óra játék után rendszeresen kifagy a gépe, és mekkora hiba volt kiadni érte pénzt.
    A magam részéről írtam már, hogy szerintem sem éri meg az árát, az eredetihez képest, semmiképpen.
    Sok a hiszti az miatt is, hogy rengeteg bugot benne hagytak az eredetiből, azokat sem voltak képesek kijavítani.
    A lényeg, hogy ezzel a verzióval tényleg lehúzták a játékosokat - a legszomorúbb, hogy az ilyen ötletek, mint ez a játék, nem a komolyabb csapatoknak jutnak eszükbe,(vagy nem az ő stílusuk) mert akkor profibb kivitelésben lett volna részünk.
    @Montanosz-nak írom, hogy ha "elég vacak" géped van, akkor ne remélj túl sokat. Alapkövetelmény a DirectX 11, ha a géped ezt nem tudja, akkor ne is próbálkozz.
    A poén, hogy első körben medium beállítások mellett nekem is állandóan kifagyott(nem akartam rögtön maxxal nekiesni). Próbálkoztam mindenféle variációkkal VSync ki-be kapcsolgatása, felbontás, minőség - állandóan fagyott.
    Középkategóriás a gépem, ezért nem is reméltem, hogy pont az a beállítás fog működni, amit nem hittem, hogy elvisz: VSync be, Ultra spec.beállítás, 1680x1050 felbontás - és azóta gyönyörűen fut, bár azért laggol néhány helyen, főleg amikor új pályarészt tölt be játék közben.
    Mindegy. Már jött hozzá egy patch, most készítik a következőt.