Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Triantafillo
    A hivatalos fórum írták, hogy a .pak fájlok "titkosítva" vannak, ezért nem lehet őket kibontani. A modderek is csak várják, hogy mikor lesznek elérhetők a fájlok. Állítólag majd egy frissítés keretében, de ők is csak találgatnak. A röhej, hogy hivatalos reagálás a készítők részéről - akik egyben a fórum adminjai,úgyhogy tuti olvasták a találgatásokat - nem történt.
    Nekem is az lett volna az első dolgom, hogy a modokat átrakom(átírom) de ez besült.Mindegy, senki nem tud biztosat, aki igen az meg hallgat.
    Igaz, hogy még csak ma jelent meg a játék, de ez egy újabb tetves húzás a készítők részéről.
    Nem elég, hogy kétszer lehúzzák az embereket ugyanazért a játékért, de még be is szopatják a moddereket.
    Nem akarok vitát kezdeni ezzel, de ez még egy érv a warez mellett - én is ilyen verzióval próbáltam ki, és sok mindenben még szarabb is lett.
    Van néhány új dolog, de közel 10.000 Ft- t nem ér, szerintem.