Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
RAMyMamy #44740 annyira fárasztó már ez, hogy itt kb. kolbászfesztivál van és ha nyersen fogalmazok, mindenki azonnal azzal jön, hogy nő vagyok. és akkor mi van, baszdmeg? ha férfi lennék, senki sem jönne nekem ilyen elvetemültségekkel, hogy biztos nem kaptam f.szt meg klimaxolok (amúgy ha annyira észkombájn vagy, tudhatnád, hogy klimaxolni 50 éves körül körül szoktak a nők, nem 23 évesen! idétlen.) azért, mert nő vagyok, nem mondhatok véleményt úgy, ahogy akarok? bezzeg, ha egy férfi ír abban a stílusban, amiben én, azzal semmi gond nincs, az most tök mindegy, hogy pont ellenkező a véleménye, mint az enyém vagy ugyanaz. de hát ugye a kis mimózalelkűeket megbántom azzal, hogy nem vagyok finom és nőies, mert ugye alapvető elvárás, hogy ilyen legyek, mert nem az van a lábam közt, mint nekik. haha! sosem akartam megfelelni senkinek sem, pláne nem az interneten, ahol noname emberek ugatnak be, akiknek csak a monitor mögül nagy a pofája. egyébként is, én mi vagyok nektek egy kibaszott nickneven kívül? tudod az igazi nevem, anyám nevét, születési dátumomat, lakcímemet? nem. akkor meg mi a túróról beszélünk?
ha te a fizikai erőszakot nem tartod elítélendőnek, sőt bármilyen formában is normálisnak tartod azt, történjen az azonos vagy különböző neműek között és akármilyen okból, akkor súlyos nagy problémák vannak a buksidban. de hát ugye a "törékeny, védtelen" nőt könnyű megütni... de ezek szerint a barátnődet, feleséged (ha egyáltalán van vagy lesz ilyened) is ütöd, ha olyat szól, ami neked nem tetszik. mert te férfi vagy és megteheted. mert most ez jött le abból, amit írtál. gratulálok a gusztustalan gondolkodásodhoz!
a zenei ízlésem fikázásán csak nevetek. ezzel most nagyon megbántottál ám, egy világ tört bennem össze! brühü. (lol.)