Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Gorgiasz! Tudod vannak dolgok amiket vagy megért valaki elsőre, vagy nem fog soha. Ne kérd tőlem, hogy leírjam a rózsa illatát.:) Magyarázzam el neked mi az a felelősség? Ha te valamit ígérsz, vagy elkészítesz még akkor is ha nem pénzért csinálod hanem jófejűségből, vagy azért, hogy olyan buta emberek is élvezzenek egy játékot mint én akik nem tudnak angolul akkor abban nincs semmi felelősség? Úgy látom elég nagy köztünk a korkülönbség. Talán ezért nem értesz. Olyan 10-15 év múlva olvasd el újra amit írtam talán érteni fogod. Nem bántásból írom fiatal vagy még nem érted. Semmi baj.:) Én kedvellek. Jó fej vagy csak nem érted. Tudod én régi vágású vagyok. Sokat számít nekem a becsület, az adott szó, a felelősség még akkor is ha nem kapok pénzt érte. Csak olyat ígérek amit be is tudok, és akarok is tartani, de ha nem megy mert az élet hozhat váratlan dolgokat, akkor kiállok, és azt mondom: Elnézéseteket kérem, de nincs időm, vagy nincs kedvem, vagy energiám befejezni amire vártok. Ha valaki úgy érzi vegye át és fejezze be, hogy ne okozzak csalódást Megtisztelem ezzel azokat akik számítanak rám. Nem hitegetek másokat, ha kell segítséget kérek. Nem szégyen az. Ha én magamnak készítek valamit akkor azt nem verem nagy dobra, hanem megcsinálom, és kész. Ennyit arról, hogy valaki magának fordít. Amúgy engem egyáltalán nem zavar ha valaki pénzt kér, vagy kérne a fordításáért ha az elfogadható munka, és egy általa ígért időpontra el is készül. Legelején bejelenti a dolgot, és örömmel kifizetek egy ésszerű összeget, és azt mondom megérdemli. Ez egy tiszta ügy, egyenes beszéd.
UI: Fent leírtak rólam szóltak nem másról. Magamról beszéltem mielőtt még félreértés lenne belőle.