Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • gorgiasz
    "te most éppen egy olyan embert próbáltál "kioktatni"

Nem oktattam ki és nem is próbáltam kioktatni senkit, mindösszesen a véleményem írtam le. Egyébként elhiszem, hogy neked és nektek azt, hogy Andriska86 hivatalos és hobbi fordító is. Ezt például nem tudtam, de ettől még a véleményem más, vagy eltérő, mint az övé a szóban forgó Borderlands 2 fordítás - publikálás kérdésében vagy épp a South Park fordítás "update"-je kapcsán kialakult negatív véleményem a Kingmakers Team kapcsán sem változik meg, pusztán azért mert ő is részt vett a projektben. :)

"nem ártana néha kicsit az ide beszabaduló fórumozóknak utánanézni a dolgoknak, mert kb. fogalmatok sincs róla, hogy ki kicsoda itt, Imikén meg 1-2 másik 10+ éve a magyarításos buliban lévő emberen kívül."

Nem sértődésből mondom, de pusztán azért mert nem gyakran írok erre a fórumra a meglévő véleményem leírom. Viszont ehhez nem feltételül fogom minden egyes emberkét "kinyomozni", hogy kicsoda vagy épp micsoda. Ettől még nem lesz más véleményem, mint fentebb is írtam. Az meg az én szegénységi bizonyítványom, hogy "Imyke, Patyek, Beholder, Evin, Lostpophet, Ardea, Szotsaki, Vik és Teomus" neve mond is valamit nekem, még Andriska86-é már nem. Pontosabban most már ő neve is mond valamit, mert tudom hova kötni. De ha tudsz egy oldalt vagy linket mutatni arról, hogy ki kicsoda a játék honosító világban akkor biztos szívesen elolvasom majd. :)
    Utoljára szerkesztette: gorgiasz, 2015.03.15. 17:52:57