Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Evin
    Kezd már túllihegve lenni a téma. Tipikusan a "mások is beszóltak, akkor én is" szindróma. Kicsit valahol mindenkinek igaza van; i2k valakivel összefoghatott volna tesztelni, akiben nagyon megbízik, de ha nem akart, kik vagyunk mi, hogy erre kényszerítsük! Kapott tőlünk bármi ellenszolgáltatást a fordításért, amiért követelőzhetnénk?! Plusz az sem volt tudtommal megmondva, hogy akár idén kész lesz. Aki meg nyavalyog, könyörgöm, vagy a tisztelet megadásával (aki ingyen, minőségi "terméket" produkál, szerintem joggal megérdemli) tegye, vagy álljon neki, és megnézzük mikor teszi le az asztalra (közel) ugyanazt a minőséget. Akkor be lehet szólni, hogy tessék, ennyi idő alatt is meg lehet csinálni, HA van ideje az embernek.

"...de ez a majd kész lesz egy szer nem túl korrekt válasz azokkal szemben akik számítottak rád, és hittek benned mint én"
    Tipikus túllihegés, és a helyesírásra fittyet hányás. Ilyenek után már azért sem mondanék dátumot, ha lenne.