Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • RicoKwothe #43950
    Szerintem meg igenis jogos lehet a pénzkérés, bizonyos keretek között.Legyen mondjuk...minden "stuff" 500 pénz.Lényegtelen legyen a szövegmennyiség.Valószínűleg jóval gyorsabban megjelennének a különböző magyarítások mint jelenleg.Példának okáért: a Metro Last Light sincs még kész...Ami pedig a minőséget illeti, nem hinném hogy különösebben sok embernek feltűnne, hogy teszem azt a "rejtéjes"-t vagy hasonló szavakat, kifejezéseket nem helyesen írják le.Szét lehet nézni sok-sok fórumon (tisztelet a kivételnek) hogy mennyire jó a helyesírása némely (rengeteg) embernek.
    Valamint!Ha telik egy olyan számítógépre, játékkonzolra, Steam-re, ketteslétrára, centrifugára amik a mai gépigényű dolgokat futtatják, ne azon az 500 forinton akadjon már ki senki, amit esetleg elkér(nek) a fordító(k) a munkáért.
    Igaz ami igaz, a MAGYAR sok mindent szeret, de fizetni olyasmiért ami átfér egy kábelen...nem igazán.
    Uff! Én beszéltem...