Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • kasa85
    Csak szó ismétlés semmi több az átadás ennyi :) Amennyiben nem érted rugaszkodj neki még egyszer,és olvasd át amit írtam!Nem foglaltam állást egyik oldalon sem le írtam mi a véleményem remélem érthető amit felvázoltam.Nem foglalok álláspontot,és nem akarok megfelelni neked sem írásban,és sem gondolkodásban mivel nem lehet.Sok ember sok gondolat,és álláspont.Tiszteletben tartom amit le írtál nem fűzök hozzá semmit,de unalmas várom a fejleményeket erre meg a civakodást olvasom.Tudom ne olvassam,ha nem tetszik ez is egy logikus megoldás.Viszont esik a fórum népszerűsége,ha van még neki olyan mivel minden fórumon mást nem olvasok csak két ember vitáját.Jó lenne nem csak azt felfogni,hogy kritizálunk,hanem jó lenne a miértjét is megérteni.Ennél finomabban nem tudtam le írni pedig bele adtam mindent elhiheted ! Na ennyit a fröcsögésből lehet térjünk vissza a fejleményekhez ne egymást marcangoljuk.Kitartást ! :)