Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • RAMyMamy
    hogy ne offoljam szét jobban a topikot:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    senki nem szólt HOZZÁD egy rossz szót sem. te kezdtél el személyeskedni, te jöttél nekem azzal, hogy milyen visszataszító a személyiségem. mintha bárkit is érdekelne, hogy mit gondolsz rólam. innestől kezdve ne csodálkozz azon, hogy "indokolatlanul" trágár szavakat használok, mikor pontosan arra mentél, hogy olajat tegyél a tűzre.

egyedül a Mort nevű egyeddel beszéltem úgy, ahogy, mivel már a MP fórumon is folyamatosan, mindenhova benyögött valami értelmetlenséget. aztán megszűnt a portál és mindenki átszabadult ide egyből. aki ismeri onnan, az tudja, hogy már ott is szájkaratéztam vele én is és más is nem egyszer, mert hihetetlenül értetlen és a saját hülyeségét szajkózza mindig, anélkül, hogy utánanézne valaminek. de ne te, meg ne más szóljon már bele abba, hogy vele hogy beszélek, majd ő elküld a jó édesembe, ha nem tetszik neki a stílusom. és nem, nem privát üzeneteket fogok neki írogatni, amikor olyan témáról kezd el okoskodni, ami másokat is érint, de neki pont köze nincs hozzá. az, hogy átmentem alpáriba, megint az értetlenségének köszönhető, de sajnos ahogy a szép szóból, úgy a csúnyából se ért, ahogy a tények is mutatják.

attól meg, hogy nyilvános a fórum, még nincs mindenhol reklámozva ez a topik, tehát nem igazán hat meg, hogy ki és mit olvas tőlem. pláne nem az interneten, ahol általában mindenki csak egy nicknév.

az eddigi flame-ért elnézést kérek, másért nem. ha a házigazda úgy gondolja, törölje az előző hozzászólásaimat nyugodtan.